Вхід

E-mail *
Пароль *
Пам'ятати мене

Новини

Круглий стіл “Розвиваємо та оцінюємо наскрізну громадянську компетентність у новій українській школі”

Сьогодні у Міністерстві освіти і науки України Центр освітніх ініціатив та програма “Демократична школа” провели круглий стіл «Розвиваємо та оцінюємо наскрізну громадянську компетентність у новій українській школі»

Учасників привітали Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, Посол Королівства Норвегія в Україні Уле Тер’є Хорпестад.

Експертка Ради Європи та  співавторка Рамки компетентностей Паскаль Момпуа-Гайяр (Франція) презентувала саму Рамку компетентностей та можливості її використання у шкільній освіті. Вона наголосила, що  молоді люди мають володіти тими компетентностями, які допоможуть будувати їхнє майбутнє у світі, який дуже швидко змінюється. Також учасники круглого столу мали можливість поділитися своїм досвідом використання Рамки КДК у освітньому процесі на рівні школи та в освіті дорослих.

Заступник директора ЄВЦ Ларс Гудмундсон представив нову кампанію Ради Європи “Розмовляємо вільно, навчаємось безпечно: демократичні школи для всіх”. Він також зробив акцент на можливості приєднання до кампанії українських закладів освіти.

Проект реалізовує благодійна організація «Центр освітніх ініціатив» за підтримки Ради Європи та у співпраці з Програмою підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа».

Більше новин...

logo 2 en

© 2023 Центр освітніх ініціатив