Новини

Як співпрацювати з громадою?

Сьогодні у Львові закінчується другий з осінніх тематичних тренінгів для шкільних команд – «Співпраця з громадою». Не можемо залишити вас без перших вражень учасників:
?? Наталя Смакота: Ми на тренінгу для шкільних команд у рамках програми ''Демократична школа '' в якій продовжуємо працювати.
Перший день був напрочуд продуктивним❣️Познайомилися з цікавими учасниками, мали змогу отримати знання з визначень «громада» і «спільнота», моделі розвитку громад, повноважень у громаді.
Професійні тренери і тренерки з перших хвилин зуміли нас згуртувати так, що 4 сесії по 1,5 години пролетіли немов 1 година.
?? П'ядицький ліцей: Одним з основних завдань нашого ліцею у 2019-2020 році є налагодження тісної співпраці з громадою задля розвитку ліцею і громади. Саме тому навчальний рік розпочався з відвідування шкільною командою (Віталій Костюк та Марія Піддубрівна) тренінгу "Співпраця з громадою". В перші дні тренінгу учасники вдосконалювали уміння створювати команду, знаходити "точки дотику" у спілкуванні різних цільових груп громади та школи, визначали функції та можливості, варіанти участі всіх зацікавлених сторін в плануванні та реалізації спільних проектів!!! ❣️Сподіваємося, що набутий досвід буде використано з користю для громади та школи.⚡️?
Вчимося співпрацювати з громадою!❣️

? Враження та підсумки київського тренінгу, що тривав 25-28 вересня чекайте найближчим часом. Не збавляймо новинний темп!)⚡️⚡️⚡️

Більше новин...

logo 2 en

© 2024 Центр освітніх ініціатив