Вхід

E-mail *
Пароль *
Пам'ятати мене

Новини

Запрошуємо до участі у творчих майстернях з розробки навчальних вправ, спрямованих на розвиток громадянських компетентностей

Мета творчих майстерень – напрацювати навчальні вправи та/або завдання, які б сприяли формуванню громадянських компетентностей здобувачів освіти як в системі формальної, так і неформальної освіти й слугували співпраці між вчителями та молодіжними працівниками.

До участі у творчих майстернях запрошуємо:
• вчителі різних предметів загальноосвітніх шкіл;
• педагоги-організатори загальноосвітніх шкіл;
• молодіжні працівники (спеціалісти, які працюють з молоддю поза межами формальної освіти),
які:
- мають досвід роботи або мотивовані розвивати громадянські компетентності на своєму предметі / у позашкільній діяльності;
- мають досвід розробки або хочуть спробувати себе в ролі розробників навчальних вправ / завдань для учнівської молоді задля розвитку громадянських компетентностей;
- готові співпрацювати і бути спів-автор(к)ами навчальних вправ / завдань, надати ці розробки для безкоштовного користування через онлайн-ресурс за ліцензією creative commons (https://creativecommons.org/licenses/?lang=uk).

Під час творчих майстерень буде можливість обміну досвідом з представниками організацій з Польщі і Словаччини, які працюють над розвитком громадянських компетентностей молоді, а також з українськими учасниками і учасницями стажувань у цих організаціях.

Розклад творчих майстерень:
13-16 травня 2019 року (Львів)
11-14 червня 2019 року (Львів)
15-18 липня 2019 року (Київ)
Усі творчі майстерні відбуватимуться за типовим планом.

Приїзд та від’їзд потрібно планувати таким чином, щоб почати працювати з 10:00 першого дня і закінчувати о 16:00 четвертого дня.

Участь у майстернях безкоштовна. Дорожні витрати, а саме - поїзд не вище купе чи 2го класу в поїздах Інтерсіті або автобус, а також кошти проживання і харчування компенсують організатори.

Напрацьовані вправи/завдання з розвитку громадянських компетентностей будуть доступні для вільного використання через онлайн-ресурс для вчителів та молодіжних працівників.

Для участі у творчих майстернях просимо заповнити форму-зголошення (https://forms.gle/7fFPzhetzWxQiiFk8) до 01 травня 2019 року. Результати повідомимо 06 травня 2019 року. Можна зголошуватись на участь у більше ніж одній творчій майстерні.

З додатковими запитаннями просимо звертатись до координаторки проекту Наталії Павлюк за адресою: nata.pavlyuk@gmail.com

***
Творчі майстерні відбуватимуться в рамках проекту "Підвищення компетенцій демократичного громадянства через формальну, неформальну та інформальну освіту". Програма Еразмус+ Молодь, ключовий напрям 2: Розвиток потенціалу в сфері Молодь.

Партнерами проекту є:
Центр освітніх ініціатив (Львів, Україна)
Регіональний молодіжний центр (м. Кошице, Словаччина),
Фундація Civis Polonus (м. Варшава, Польща),

Метою проекту є підтримка розвитку громадянської та соціальної компетентностей молоді шляхом встановлення синергії між формальною, неформальною та інформальною освітою.

Більше новин...

logo 2 en

© 2023 Центр освітніх ініціатив