Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

News

Покращення цифрових навичок викладачів та управлінського персоналу закладів профтехосвіти

EU4skills cover

Проєкт “EU4Skills: кращі навички для сучасної України” пропонує курси з підвищення цифрових компетентностей викладачів та управлінського персоналу закладів профтехосвіти. 

З липня по листопад 2000 учасників зможуть скористатися можливістю безкоштовно пройти один із двох онлайн-курсів: 

  1. для управлінського персоналу закладів П(ПТ)О

(курс складатиметься з п’яти 1,5-годинних (2 академічні години) інтерактивних онлайн-занять, з програмою можна ознайомитись за посиланням).

  1. для педагогів (викладачів, майстрів) закладів П(ПТ)О

(курс складатиметься з восьми 1,5-годинних (2 академічні години) інтерактивних онлайн-занять, з програмою можна ознайомитись за посиланням).

Онлайн-заняття будуть проводитися за допомогою Zoom і з використанням інших онлайнових застосунків (зокрема MS Teams). Для того, щоб розпочати навчання потрібно мати або створити обліковий запис у хмарному сервісі Google.

Оскільки на заняттях ви будете здобувати практичні вміння роботи з онлайновими інструментами, для ефективної участі в курсі кожен слухач/слухачка мають працювати з окремого ПК чи ноутбука.

Слухачі/слухачки, які успішно завершать навчання, отримають сертифікати про підвищення кваліфікації, встановленого МОН зразка.

Курси проводить досвідчена тренерська команда, яка апробувала їх у пілотному проєкті за участі 20 закладів П(ПТ)О у грудні 2020 р. 95,6% з понад тисячі слухачів і слухачок цих курсів зазначили, що здобуті під час навчання вміння зможуть застосувати на практиці.

ОНЛАЙН-КУРС ДЛЯ УПРАВЛІНСЬКОГО ПЕРСОНАЛУ ЗАКЛАДІВ П(ПТ)О розпочнеться наприкінці жовтня (дата залежить від обраного часу занять). Тривалість - 5 тижнів (одне заняття на тиждень із виконанням невеликих домашніх завдань між заняттями).

До участі у курсі запрошуються керівники, заступники, методисти, старші майстри тощо. Кожен учасник при заповненні реєстраційної анкети повинен обрати один із двох рівнів складності занять, оцінивши свою цифрову компетентність.

Зареєструватися можна за посиланням.

ОНЛАЙН-КУРСИ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ (ВИКЛАДАЧІ ТА МАЙСТРИ) розпочнуться 01-03 листопада (залежно від обраного часу занять). Тривалість - 4 тижні (ДВА заняття на тиждень із виконанням невеликих домашніх завдань між заняттями). 

До участі у курсі запрошуються всі викладачі та майстри закладу освіти. Кожен учасник, оцінивши свої свою цифрову компетентність, при заповненні реєстраційної анкети повинен обрати один із трьох рівнів складності занять: «Початківець», «Користувач середнього рівня» чи «Просунутий користувач».

Зареєструватися можна за посиланням.

 

Відповіді на поширені запитання щодо курсів можна знайти за посиланням. Якщо ви не знайшли відповіді на своє запитання, то за додатковою інформацією можна звертатись до Олени Шинаровської: demovetukraine@gmail.com (тема листа: онлайн-курси для закладів П(ПТ)О).

More news...

logo 2 en

© 2023 Center for educational initiatives