Вхід

E-mail *
Пароль *
Пам'ятати мене

Новини

Як виховуються відповідальні громадяни

❓Хто має подбати про мене? Від кого залежить моє майбутнє? Як приймаються рішення про те, що має змінитися в житті суспільства❓
?Надзвичайно актуальні питання, чи не так? Ви готові були шукати на них відповідь у 10-11 років? А п'ятикласники миргородського НВК "Гелікон" разом з учителькою Наталія Ярмоленко шукали. Ось що з того вийшло: ???
"Урок англійської мови в 5 класі по темі "See the world" та вживання структури Future Simple Tense. Модифікація вправи "Наше майбутнє". Мета – орієнтувати учнів на розуміння того, що ми відповідаємо за майбутнє нашого суспільства.
Які важливі зміни мають відбутися для того, щоб наше майбутнє життя стало яскравішим, позитивнішим, щасливішим? Учні 5 класу уявляли себе творцями майбутнього суспільства. Спочатку ми поговорили про зміни, які відбулися за останні 50 років (обличчя нашого міста, школи, наукові винаходи і т. д.) Потім діти об'єднались в групи та поділились своїми ідеями щодо змін в майбутньому. Презентація відбулась на основі малюнків. Всі отримали задоволення від роботи. Попри складності спілкування іноземною мовою учні висловлювались простими зрозумілими реченнями". ???
Сподіваємося, ці громадян(к)и не перекладатимуть відповідальність на інших, приймаючи рішення про майбутнє. Адже відповідальності треба вчитися

Більше новин...

logo 2 en

© 2023 Центр освітніх ініціатив