Новини

Права людини: онлайн курси

Доволі часто ми стикаємося з недостатньою обізнаністю вчительства, учнівства чи громад у сфері прав людини, особливо там, де йдеться про практичні аспекти їхнього застосування та відстоювання, а не лише про теоретичне знання визначень та документів. Запрошуємо скористатися канікулярним часом та підвищити власну компетентність, скориставшись пропозиціями трьох найбільших онлайнових українських освітніх платформ.


? Права людини в діїРеволюція Гідності дала нам шанс побудувати демократичну країну, де поважаються та дотримуються права кожної людини. Якщо ми хочемо щоб наші права не були лише текстом на папері, то, як мінімум, ми повинні їх знати. Людина, яка знає свої права, вже не є беззахисною. Це основа, фундамент громадянської освіти.? https://www.prostir.ua/?news=prava-lyudyny-v-diji-novyj-kurs-na-vum-online? Захист прав людей з інвалідністюБудуть знайдені відповіді на прості питання:
► Хто такі люди з інвалідністю?
► Що таке інвалідність?
► Які права у людей з інвалідністю?
► Як за них боротися?? https://www.prostir.ua/?news=zahyst-prav-lyudej-z-invalidnistyu-bezkoshtovnyj-onlajn-kurs-na-prometheus? Курс з протидії цькуваннюКурс з протидії та попередження булінгу (цькуванню), в першу чергу, орієнтований на освітян та батьків, які є безпосередніми учасниками потенційної конфліктної ситуації між дітьми. В межах курсу будуть розглянуті причини появи цькування, механізми врегулювання та правовий захист дитини в разі настання такого випадку.? https://www.prostir.ua/?news=na-prometheus-startuvav-kurs-z-protydiji-tskuvannyu? Участь батьків в організації інклюзивного навчанняБатьки і школа мають однакову мету – дитина, якій подобається навчання і яка після закінчення школи зможе бути щасливою і реалізованою. Саме навколо цієї мети можуть об’єднуватись батьки і працівники шкіл.? https://www.prostir.ua/?news=uchast-batkiv-v-orhanizatsiji-inklyuzyvnoho-navchannya

Більше новин...

logo 2 en

© 2024 Центр освітніх ініціатив