Новини

Учасниця стажування у Кошице ділиться враженнями

Учасники чергового візиту до наших партнерів - Молодіжного центру у Кошице - діляться своїми враженнями.
Стажування відбуваються у рамках проекту, що фінансується Програмою Еразмус+
Оксана Полівчак, директорка Центрі творчості в м.Жидачів:

Дуже часто я використовую свою відпустку для участі у різноманітних проектах та підвищення своєї професійної кваліфікації.Це завжди чудова можливість для нових ідей та яскравий досвід. То ж скористалася нагодою пройти стажування на тему "Підвищення компетенцій демократичного громадянства через формальне, неформальне та інформальне навчання" в організації RCM ( Регіональний центр вільного часу) у м.Кошіце (Словаччина). Проект фінансується Програмою ЄС "Еразмус+".
Минув вже перший тиждень нашої роботи.І такі собі коротенькі ремарки " на серветці":
?у центрі працює 179 гуртків!! Карл!!! вони не розташовані в одному приміщенні.. тому ми ще всього не побачили)))
?до обов"язків працівників центру входить робота з учнівським та студентським самоврядуванням. У Словаччині є Закон,що регулює роботу молодіжних рад тощо.. Та , як чесно, признаються і діти, і працівники- не завжди це є вмотивовано та неформально.
?відвідали ми воркшопи із екологічної освіти та фінансової грамотності.. І вже почали заощаджувати по 1 євро на наступне стажування?????
?і такий маленький джек-пот))).. Вчора у Кошіце проходив самміт 9 президентів країн Балтики, сусідніх країн та за участю секретаря НАТО.. Яким було наше здивування, коли до нас підбіг президент Словаччини Андрій Кіска та потиснув нам руки)). Ми тепер цей " відтиск- вірус демократії" привеземо додому)))..
п.с. прикріпляю фото, але так сумбурно: деякі із центру вільного часу і дещо із архітектури Кошіце..

Більше новин...

logo 2 en

© 2024 Центр освітніх ініціатив