Новини

Відбулася підготовча зустріч партнерів проєкту

У січні 2018 року у м. Київ відбулась підготовча зустріч партнерів в рамках проекту "Підвищення компетенцій демократичного громадянства через формальне, неформальне та інформальне навчання", який співфінансується програмою Еразмус+, ключовий напрям 2: Розвиток потенціалу в сфері молодь. Партнерами проекту є: Регіональний молодіжний центр (м. Кошице, Словачиина), Фундація Civis Polonus (м. Варшава, Польща), Асоціація молодь і реконструкція (м. Париж, Франція) та координуюча організація БО "Центр освітніх ініціатив" (м. Львів, Україна).

Метою проекту є підтримка розвитку демократичних компетенцій молоді шляхом встановлення синергії між формальною, неформальною та інформальною освітою. Проект надасть можливість українським вчителям та молодіжним працівникам вивчати досвід своїх колег з Франції, Польщі та Словаччини щодо інтеграції формальних, неформальних та інформальних підходів і розвитку ключових компетенцій.

Під час зустрічі у Києві партнери мали можливість планувати свою подальшу роботу у рамках проекту, а також скласти графік стажувань для українських вчителів та молодіжних працівників. Після чого останні матимуть можливість ділиться досвідом та розповсюджувати підходи та практики отримані за час реалізації проекту.

Більше новин...

logo 2 en

© 2024 Центр освітніх ініціатив