Новини

Перша творча майстерня в рамках проєкту Еразмус+

Сьогодні, у День вишиванки завершилася перша творча майстерня проекту "Підвищення компетентностей демократичного громадянства через формальну, неформальну та інформальну освіту" в рамках Програми Еразмус+ Молодь. ♥️ Чотири дні цікавої і продуктивної роботи стали ще й чудовою нагодою для зустрічі різних «поколінь» демократичношкільної родини. ?‍?‍?‍??‍?‍?‍??‍?‍?‍??‍?‍?‍?Це не випадково, адже майстерня передбачала розробку навчальних вправ для розвитку громадянських компетентностей, які будуть використовуватися в формальній і неформальній освіті й слугувати співпраці між вчителями та молодіжними працівниками.
? Учасники та учасниці творчої майстерні обмінялися досвідом з представниками організацій з Польщі і Словаччини, які працюють над розвитком громадянських компетентностей молоді, а також з українськими учасниками і учасницями стажувань у цих організаціях.
? У майстерні взяли участь 3 пілотні школи І етапу: Чернівецька школа № 38, Миколаївська школа № 29, Ірпінська школа №2; 4 школи з нового етапу пілотного проекту: Мелітопольська школа №23, П’ядицький ліцей, Піщанське НВО, Львівський ліцей "Інтелект"; 3 школи з 4 хвилі Програми: Асканія Нова, Мала Виска, Йосипівка; 2 школи-«випускниці»: Українська ЗОШ № 13, Лисичанська ЗОШ №5, а також тренерка програми Вікторія Гонтаренко.
♥️Кілька відгуків учасниць ♥️:
? Вдячна за можливості! Творчі майстерні для мене - це цінний досвід співучасті у створенні нових навчальних ресурсів для громадянської освіти, на які чекають школи, вчителі, та, особливо, учні ?
? Щиро дякуємо тренерам "Демократичної школи" за можливість відвідати творчу майстерню, одержати цінний досвід та демократичний багаж знань.
? Дякуємо за творчу атмосферу, цікаві та корисні вправи, гарний настрій! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю
***Партнерами творчих майстерень у рамках проекту "Підвищення компетенцій демократичного громадянства через формальну, неформальну та інформальну освіту". (Програма Еразмус+ Молодь, ключовий напрям 2: Розвиток потенціалу в сфері молодь) є:
Центр освітніх ініціатив (Львів, Україна)
Європейський центр ім. Вергеланда (Осло, Норвегія)
Регіональний молодіжний центр (м. Кошице, Словаччина),
Фундація Civis Polonus (м. Варшава, Польща),

Більше новин...

logo 2 en

© 2024 Центр освітніх ініціатив